fredag den 28. marts 2014

Et lille kort


Jeg har endelig fået købt denne skønne gitter die fra Crafters Workshop. Den har jeg haft kig på i længe længe og har aet den rigtig mange gange til hygge scrap hos Hobbyboden. Nu er den endelig min! Og jeg er rigtig i gang med at lege med den.

Her et hurtigt kort hvor jeg også har brugt nye stempler fra Hobbyboden og træ fugle.


Tak fordi du kiggede med
Else

onsdag den 26. marts 2014

Produktionen til Convention


Jeg fik rent faktisk lavet noget til convention i år. Både et LO og 3 kort.

LO er igen fra vores ferie i 2012. Vi havde en uge ved Paris (Disneyland og Paris) og en uge i Bretagne.
Billedet her er fra vores tur til Eiffel tårnet. Der var 1 times kø til at komme op i Eiffel tårnet men udsigten var fantastisk. Dette billede er dog taget efter vi kom ned og er på vej videre. Elsker bare Paris. Jeg tror dog nok drengene synes vi gik lidt for meget og kiggede på alle mulige mærkelige ting. Eiffel tårnet kunne de dog godt lide.


Jeg fik også lavet dette kort. Jeg har brugt 2 nye dies jeg købte til convention. (ovalen og så bladene som jeg først lånte af Linda men derefter blev nødt til at købe - tak Linda for at skabe dette behov) 


Dette kort er et hurtigt kort. Mest af alt fordi jeg i en rodekasse hos Picturing the World fandt de fine lables lige til at stemple på. Så det måtte jeg lige lave et kort med.


Jeg fik også købt en ny maske fra Memory box. Den er så lækker. Så det måtte jeg jeg også lege lidt med. Jeg lavede faktisk 3 kort, men de 2 røg i Cancerkort kassen inden jeg fik taget billeder.


Tak fordi du kiggede med
Else

mandag den 24. marts 2014

LO udfordringer til Convention i Marts

Der var selvfølgelig også LO konkurrencer til Convention i Middelfart i Marts. Jeg elsker udfordringer - de inspirerer mig til at få lavet noget. Og jeg må indrømme at det ikke er mange LO jeg får lavet. Det bliver af en eller anden grund mest til kort. Måske fordi de er hurtigere og passer bedre ind i mit liv.
Men det er jo ærgelig for det var LO som startede det hele og jeg holder meget af at lave dem. Jeg er bare så ufattelig langsom og har gerne et LO liggende i flere dage før jeg synes det er færdig.

Det første LO er til en skitse konkurrence. Jeg elsker også skitser (hvilket de af jer som følger mig på Pinterest ved alt om...). De hjælper med at strukturere og samtidig åbner de også op for at man kan være kreative og afvige. Det sidste er jeg dog nok ikke så god til....

Billederne er fra vores sommerferie 2012 til Bretagne. Det regnede det meste af ugen, bortset fra denne ene dag. Papiret er igen fra Riddershold Fall Flea Marked.


På det andet LO var udfordringen at lave et LO uden brug af mønster papir. Det er noget af en udfordring. Selv om jeg elsker det på kort, så er det noget mere vanskeligt på LO.
Jeg har løst opgaven ved at bruge forskellige masker, distress ink og stempler.
Det var dog sjovt at lave, jeg har leget rigtig meget¨på dette LO. Og jeg er glad for jeg endelig fik lavet et LO med de billeder af drengene. De er så søde og fjollede.... 


Må vist forsøge at finde plads til at lave flere LO for det er virkelig skønt.

Tak fordi du kiggede med
Else

lørdag den 22. marts 2014

Kort til Convention


Til Convention i Middelfart i starten af Marts var der også denne gang 2 kort udfordringer som jeg naturligvis måtte deltage i. Min kort kasse trængte også til noget nyt så en god måde at få tilføjet lidt.

Første udfordring var en skitse  - den var meget enkelt men det fik jeg da gjort noget ved... som I kan se....


Kort udfordring nr 2 - lav et kort uden mønster papir - sådan en udfordring elsker jeg. SÅ der er leget med distress ink, stempler, masker og dies.


Tak fordi du kiggede med
Else

torsdag den 20. marts 2014

Cancer Kort - konfirmation piger 2


Og hermed den sidste omgang pige konfirmationskort til Cancer kort  i denne omgang - jeg har dog planer om at lave lidt flere. Men nu må vi se hvornår det bliver klar til visning.

Her er brugt embossingfolder både på baggrunden og kjolen - er stadig vild med giner.....


Og et super enkelt kort - endnu engang med det fine tekst stempel.


Jeg har også lavet en lyserød udgave af dette kort. Jeg er selv super glad for dette kort. Rigtig tøset!


Og endnu et lift fra Pinterest


kvadrater - altid god måde at bruge rester på.


Et lift fra Pinterest - her med en hjemmelavet blomst i midten.


Og min fine zig zag punch har igen været i gang - her med en pige udgave af et kort.


Tak fordi du kiggede med
Else

tirsdag den 18. marts 2014

Cancer kort - konfirmationskort drenge 2


Og endnu engang en omgang Cancer kort - konfirmationskort til drenge:

Dette er super enkelt og mest lavet fordi jeg er vild med papiret og det fine stempel jeg købte til sidste convention.


Dette kort er godt nok med blomster - noget jeg ikke normalt bruger til drenge kort. Og det kan vel også bruges til en pige. Men synes ideen og farverne var så gode sammen. Så nu må vi se hvem der får disse kort.


Endnu et super enkelt kort inspireret af Pinterest. Et konfirmationskort til en computer dreng. Ville gerne lave flere af dem, for jeg er sikker på der er mange computer drenge konfirmander.


Og endnu et hurtigt kort inspireret af pinterest - og endnu engang til fodbolddrengene...


Jeg kan altid godt lide at lave kort med kvadrater - god måde at bruge rester og altid fine.


Endnu et lift fra Pinterest - og med blomster........


Jeg købte for noget tid siden en fin punch hos Hobbyboden der laver disse zig zag strimler. Den er super ... Så jeg har brugt den til dette fine og enkle kort.


Tak fordi du kiggede med
Else

søndag den 16. marts 2014

Cancer kort - pige konfirmationskort 1

I skal da heller ikke snydes for nogle af mine pige konfirmationskort til Cancer kort. De vågne vil opdate at de minder en del om de drenge konfirmationskort jeg viste for 2 dage siden. Det er fordi jeg næste altid laver både en drenge og en pige udgave af kortene. Kun hvor det ikke lige er oplagt gør jeg ikke det.

Her har jeg brugt en sød embossingfolder jeg har haft i flere år uden nogen sinde at bruge den. Men så faldt jeg over et rigtig sød kort på pinterest og tænkte at det måtte jeg også prøve. Bestemt ikke sidste gang.... 


Endnu et kort som er inspireret af Pinterest - elsker Pinterest (hvis nogen skulle være i tvivl....)


Og en pige version af et washi kort - super enkelt og hurtigt at lave. men rigtig sød, hvis jeg selv skal sige det.


Dette kort er et af de kort der ikke er lavet en drenge udgave af - synes ikke fjer passer på drenge. Ideen igen fra Pinterest.


Og endnu et washi kort.


Tak fordi du kiggede med
Else

lørdag den 15. marts 2014

WOW - check lige dette

Gitte fra Hobbyboden var så flink at gøre mig opmærksom på at jeg er nævnt på en blog som jeg faktisk slet  ikke kendte. Det er The Paper Crafting - Scandinavian edition - som åbenbart hver uge er på blog rundfart og finder en blog fra hvert land at omtale.
  
Jeg er så nævnt fra Danmark i uge 11. Og sikke en fin omtale jeg får for mine 2 herre kort. Er så stolt. Jeg kan faktisk godt lide at lave herre kort selv om jeg oftest ikke bruger blomster. Der skal tænkes mere ved herrekort men det er en del af det jeg godt kan lide.

Her er de 2 kort igen som de er faldet over:




Tak fordi du kiggede med
Else


fredag den 14. marts 2014

Cancer kort - drenge 1


Så har jeg fået afleveret endnu en omgang konfirmationskort til Cancer Kort. Det er jo lige tiden til konfirmationskort. De første kort er nogle drenge konfirmationskort.

På dette kort er brugt en embossing folder - enkelt men giver et rigtig god effekt.


Dette kort er lavet med et stempel (fodbold ringen) som jeg købte sidste år. Altid meget anvendelig til drenge uanset anledningen.


Dette kort er lavet med nogle rester. En ide fra Pinterest.


Og så har jeg laget med Washi tape. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg altid køber så meget nyt washi tape for jeg er ikke ret god til at få det brugt. Men jeg fandt nogle fine kort på pinterest til inspiration. Så de næste 2 kort har jeg virkelig brugt af mit forråd af washitape.



Tak fordi du kiggede med
Else