tirsdag den 23. februar 2010

Massevis af hjemmelavede blomster

Jeg har hygget mig i den sidste uges tid, med at lave hjemmelavede blomster. Jeg blev så inspireret af alle de fine vejledninger som ligger rundt omkring. Så her er et udsnit af dem:

Disse oganza blomster er lavet efter en fantastisk vejledning som Anja har lavet. Jeg har dog på de fleste brugt 4 lag. og så har jeg på nogle ikke embosset, men lavet en kant rundt med glitter lim som er tørret godt inden jeg har varmet dem med varmepistolen.














Og så har jeg lavet endnu en ordentlig stak af blomsterne efter StampARTic's vejledning.
















Nærbillede. Godt jeg fik repareret min retro punch!!!



















De små er lavet på samme måde men med rund scallop punch (den der passer til Just Rite, 3 stk) og en lille rund punch i midten (1", 2 stk). Jeg så det et eller andet sted men kan ikke huske hvor.




















Disse er også lavet med rund scallop og er lavet af sider fra nogle gamle bøger. Tænker de skal have lidt glimmermist når jeg ved hvor de skal bruges.


















Vejledningen til disse flotte karton roser fandt jeg her. De er faktisk ret nemme at lave, bortset fra et jeg ikke ejer sådan en punch. Så jeg har tegnet efter en skabelon og klippet ud i hånden - noget af et arbejde. Tror jeg skal bruge silhouetten næste gang. Men søde er de.







Tak fordi du kiggede med
Else

søndag den 14. februar 2010

Lift af fantastisk LO hos Nabon

Til fødseslsdags scrap hos Heidi havde jeg taget en side med LO, som jeg var meget inspireret af, med. En af LO'ene er dette lavet af Lene (hos Nabon). Hun er fantastisk dygtig og jeg finder altid inspiration hos hende. Og så er hun en fantastisk fotograf også.

Vi besluttede os for at vi alle 5 (Heidi, Henriette, Anne, Linda og jeg) skulle lifte dette LO så tæt på orginalen som muligt. Det var super sjovt og utrolig udfordrende. Det er ikke det nemmeste LO at lifte 100%, der er så mange detaljer at holde styr på. De 4 færdige LO er posted på scrapsisters blog


Her er mit LO. Og jeg er super glad for det. Jeg har brugt nogle nye teknikker jeg aldrig har brugt før men det er ikke sidste gang jeg har brugt det.

Billederne er fra vores Italiens tur, hvor Toke fandt sammen med en jævnaldrende tysk dreng. De kunne ikke tale sammen, men det var som om når de kiggede på hinanden, så tænkte de det samme. De løb ude i regn- og tordenvejr med mig og drengens far efter dem, men de snød os hele tiden med det resultat at vi blev plask våde og da det var ud for campingpladsens restaurant - til stor morskab for både personale og gæster.......!


tak fordi du kiggede med
Else

søndag den 7. februar 2010

Konfirmationskort

Uha, det bliver til mange konfirmationskort - nu håber jeg bare at jeg får solgt en masse så der bliver penge til at shoppe amok til convention i marts.

Her er nogle af dem:













































































Tak fordi I kiggede med.
Else

torsdag den 4. februar 2010

masser af kort

Jeg laver masse vis af kort i disse dage, dels til fødselsdag, til bestillingskort og til udfordringer men også til kort kassen. jeg har bl.a. sat gang i en større produktion af konfirmationskort.
Her er nogle af dem.

























































tak fordi I kiggede med
Else



onsdag den 3. februar 2010

Kort O Mania - lag på lag

Når vi er på campingferie, tager jeg ikke ret meget med til kort og scrap. Men det fortryder jeg altid, så jeg bruger tiden på at tegne skitser. Men når jeg så kommer hjem glemmer jeg alt om disse skitser igen. Nu har jeg besluttet mig til at bruge dem, ellers er der jo ikke nogen grund til at lave dem, vel?

Så til denne udfordring på Kort O Mania hvor udfordringen denne gang er lag på lag, har jeg brugt den første af mine kort skitser.

Her er skitsen





















og her er kortet.



tak fordi I kiggede med
Else

Sukkersødt #70

Sukkersött udfordring #70 var en lækker skitse som jeg blev nødt til at lave et kort til. Her er det så.


Tak fordi I kiggede med
Else